over la femme renée

La femme renée is een zorgvuldig samengestelde collectie van producten die ik leerde kennen tijdens mijn zoektocht naar producten die de hormonale balans in mijn lichaam ondersteunen. 

Die queeste startte toen ik enkele jaren geleden van de ene op de andere dag werd geconfronteerd met cystische acne. Ik dronk veel water, sportte dagelijks, at gezond en toch gaf mijn lichaam aan dat er iets scheelde. 

En ik luisterde. 

Ik ontdekte de wereld van hormonen en hoe alles wat ik dagelijks gebruik in mijn skincare routine invloed heeft op de gehele werking van mijn lichaam. En omgekeerd hoe mijn lichaam invloed heeft op de gezondheid van mijn huid. 

Wij, vrouwen, brengen elke dag tijdens onze ochtend- en nachtroutine tot wel 500 chemicaliën op ons lichaam aan!

Het ongelukkige is dat deze blootstelling in de loop van de tijd oploopt en een negatieve invloed kan hebben op de manier waarop ons lichaam functioneert - van ons endocriene systeem tot ons spijsverteringsstelsel.

Met la femme renée wil ik de kennis die ik over de jaren heen vergaarde delen met jou. Zoveel chemicaliën worden onnodig aan cosmetische formules toegevoegd om aangename texturen, geuren en kleuren te creëren. De beste geuren en kleuren vind je in de natuur, zonder je gezicht en lichaam te beschadigen.

Klaar om je als herboren in je vel te voelen?

La femme renée wil je een zorgvuldig gekozen selectie aanbieden die een verschil kan maken in je dagelijkse routine.

Onze producten bevatten geen...

Hormoonverstoorders

zoals BHA (butylated hydroxyanisole), BHT (butylated hydroxytoluene), chemische zonnecrèmes, EDTA, ethanolamines, ethoxylated ingredients (Ceteareth-20, emulsifying wax, PEGS, polysorbate-20, polysorbate-40, steareth-20, sulfates), formaldehyde, hydroquinone, methychloroisothiazolinone en methylisothiazolinone, methylcellulose or 2-methoxyethanol, nitro- and polycyclic musk, parabens, petrolatum and paraffin, phthalates, resorcinol, silicones, toluene, triclosan and triclocarban.

Wat je wel kan verwachten van onze producten...

Ingrediënten van hoge kwaliteit

Veel liefde voor jouw lichaam

Respect voor dieren en onze planeet

Passie