onze merken

Likami

Likami betekent 'lichaam' in het Ijslands en verwijst meteen naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. 'Superfood voor je huid': luidt dan meteen ook de slogan van dit biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. Bij Likami vind je zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten die je alles in handen geven voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging voor zowel vrouwen als mannen. Pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde; dat is Likami!

likami la femme renee

Maiwe

Het nieuwe Belgische label Maiwe stopte alle goede kwaliteiten van wilde rozenbottel in een natuurlijke skincare-lijn. Gunstig voor de huid én de lokale vrouwelijke gemeenschap, die de rozenbottels plukt in de onherbergzame natuur van de Andes in Chili. 

Maiwe gelooft in een minimalistische huidverzorgingsroutine: bescherm en voed je huid volledig met enkel the essentiels. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, maar richten zich specifiek op de ouder wordende huid die extra hydratatie nodig heeft en af ​​en toe last heeft van puistjes.

Care of Gerd

c/o Gerd kiest voor natuurlijke schoonheid! De collectie staat daarbij voor biologische natuurlijke verzorging uit één van Europa’s laatste stukjes ongerepte natuur: Zweeds Lapland.
c/o Gerd gebruikt voor het luxueuze gamma gecertificeerde natuurlijke ingrediënten. Drie Arctic Berries spelen de hoofdrol in het gamma: Blueberry, Cloudberry, Lingonberry. Door de 24 uur zomerzon aan de poolcirkel bevatten deze lokale bessen een maximum aan vitamines en mineralen. De bessen zijn rijke bronnen van natuurlijke tocopherol (vitamine E) en natuurlijke antioxidanten.

Door de evenwichtige en zorgvuldige samenstelling worden de producten gemakkelijk door de huid geabsorbeerd zonder de huid te belasten.

Odylique

Odylique zag het levenslicht nadat Margaret in de jaren ‘80 thuiskwam van een kale reis in haar zoektocht naar huidverzorging die geschikt is voor de meest gevoelige huid. Ze startte zelf met het samenstellen van producten en tot op de dag van vandaag gebruikt Odylique biologische actieve plantenextracten en plantaardige oliën van eerste koude persing. 

Odylique gaat verder dan natuurlijke huidverzorging an sich. Zo worden er geen potentiële allergenen of ethanol en ethyl alcohol als bewaarmiddel gebruikt waardoor de ganse lijn uiterst geschikt is voor de probleemhuid, zoals de eczeem en allergie-gevoelige huid.Evolve

Evolve maakt in hun artisanale studio in Hertfordshire te Engeland kleine hoeveelheden huidverzorging met de hand. Zo kan je ervan uit gaan dat elk flesje zeer vers is wanneer jij het opent. 

Met meer dan dertig jaar ervaring, kiest Evolve voor de kracht van planten boven synthetische alternatieven die je terugvindt in massa geproduceerde cosmetica en gezichtsverzorging. De producten zien er dus niet alleen mooi uit, maar zijn dat ook met actieve natuurlijke ingrediënten, zoals kokosnootpeptiden, hyaluronzuur en retinol uit rozenbottels. De biologische ingrediënten komen van zo dicht mogelijk bij huis en van eerlijke en duurzame bronnen.

Metis Supplements

Voedingsstoffen uit echte, onbewerkte voedingsmiddelen worden het beste opgenomen. Maar laten we eerlijk zijn: het is tegenwoordig niet altijd haalbaar om elke dag alleen via ons eten de optimale hoeveelheden binnen te krijgen.

Ervaren apotheker Dirk Christiaen ontwikkelde in 2014 speciaal voor zijn studerende kinderen ondersteunende voedingssupplementen. De supplementen bleken bijzonder succesvol.

Van Metis Supplements kan je the good stuff verwachten: de ingrediënten hebben de hoogste graad aan actieve stoffen. Geen water bij de wijn: meer van natuurlijke ingrediënten in de best opneembare vorm, zonder overbodige vulstoffen, kleurstoffen, …